Genel

Evcil Hayvan Sahipleri İçin En İyi Robot Süpürge Modelleri

Evcil Hayvan Sahipleri Icin En Iyi Robot Supurge Modelleri

Evcil hayvan dostlarımız ile birlikte yaşamak harika bir duygudur ancak bazı sorumlulukları beraberinde getirir. Bunlardan biri de tüylü hayvan dostlarımızın özellikle mevsim değişimi dönemlerinde iyice artan tüy dökme sorunu ile baş etmektir. Bu konuda teknolojinin yardımını alarak evde alerjilere ve yoğun toz birikimine yol açan tüy döküntüleri ile baş etmek isteyenlere özel evcil hayvan tüyleri için üretilmiş robot elektrik süpürgeleri piyasaya sürülmüştür. 

Her robot süpürge Hayvan Tüyleri için En İyi Robot Süpürge olmayabilir. Bu nedenle tüyleri iyi şekilde içine çeken, kaliteli, kullanışlı, ergonomik yapılı, doğru bir seçim yapmak oldukça önemlidir. Önerebileceğimiz birkaç evcil robot hayvan süpürge modellerini şu şekilde listeleyebiliriz:

Ayrıca evcil hayvanlardan kaynaklanan diğer problemleri en iyi biçimde kontrol etmek adına şu ürünlere de göz atabilirsiniz:

Evcil Hayvan Besleyenler için Robot Süpürge Kullanımı İpuçları

Evcil hayvan besleyenler için robot süpürge kullanımı hakkında söz edebileceğimiz ipuçlarından bazılarını şu şekilde belirtebiliriz:

  • Robot süpürge evcil hayvan fırçası mutlaka bulunan bir model olmalıdır. Bu modeller tüyleri daha iyi toplar. 
  • Robot evcil hayvan süpürgenizi günlük çalıştırarak tüylerin daha fazla birikip kontrol etmesi zor hale gelmesini önleyebilirsiniz. Robot süpürge yalnızca yerdeki tüy birikintilerine yardımcı olacaktır. Tüyler çoğaldıkça uçuşup mobilyaların üst kısımlarına doğru yayılarak temizlemesi zor hale gelebilir. 
  • Yüksek emiş gücü olan bir model seçtiğinizden emin olun. 
  • Filtre temizliğini ihmal etmemelisiniz. Filtreler tıkandıkça cihazın emiş gücü ve performansı düşebilir. 
  • Alan haritalama özelliği olan bir model tercih ettiyseniz evin her köşesinin günlük olarak süpürüldüğünden emin olmalısınız.
  • Düşme ve çarpma gibi sensörleri iyi çalışan bir model seçmelisiniz. Genel olarak robot süpürge evcil hayvan fırçası olan modeller evcil hayvan sahiplerine özel olarak tasarlandığından bu sensörler daha düzgün çalışmaktadır. Böylece evcil hayvanınıza zarar vermeden süpürgenizi çalıştırabilirsiniz.

Robot Süpürge Kedi Tüyü Temizler Mi?

Robot süpürge kedi tüyü ile baş etme konusunda harika bir çözümdür ve etkili temizlik bu şekilde sağlanabilmektedir. Halıdan, sert zeminden başarı ile kedi tüyleri toparlanır. Ancak bunun günlük yapılmasına çok dikkat edilmelidir. Tüyler zemine tutunma konusunda biriktikçe daha inatçı hale gelebilir ve evdeki robot süpürgenin ulaşamayacağı mobilya alanlarına yayılabilir. Bunun olmaması adına yere düşen tüm tüyler sık sık robot süpürge ile alınmalıdır. 

Kedi tüyü için en iyi robot süpürge hangi marka diye soranlar için Bilicra’nın Moby akıllı robot süpürge modelini tavsiye ederiz. Emiş gücü yüksek, evcil hayvan fırçası içeren, temizlik konusunda etkili sonuç almanızı sağlayan bu harika cihaz sayesinde kedi ve köpek gibi evcil hayvan tüylerini evde kolayca temizleyebilirsiniz. 

Robot Süpürge Evcil Hayvan Fırçası Nedir?

Robot süpürge evcil hayvan fırçası, evdeki hayvan dostlarımızın tüylerini daha etkili şekilde toplamak için özel olarak geliştirilmiş bir fırçadır. Bu fırça olmadığı zaman tüyler dolaşarak cihazın performansını düşürebilir ve etkili tüy toplama yapılamaz. Silikon veya kauçuk gibi malzemelerden yapılan bu fırçalar sayesinde makinede tüyler ve saç kılları birikim yapmadan rahatça cihazın haznesine alınır. Bu özellik evde sürekli tüy problemi yaşayan evcil hayvan sahiplerinin problemle baş etmelerini çok ciddi anlamda kolaylaştırmaktadır.